Andro-Mod » Apps » Education » Namazi - Shqip

Namazi - Shqip

4.8
Namazi - Shqip
Download
Telegram
Version: 5.0
Category: Education
Developer:
Android version: 2.3.3
Updated:

Description

Namazi është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gjithashtu në këtë aplikacion ju mundësohet të orientoheni ka kibla me anë të busulles , dhe njëkohesish mund ta shfletoni librin e madherishem Kurani prandajë ku do që jeni mund ta keni këtë .


Shpresojmë të jeni të kënaqur me këtë aplikacion por gjithashtu ne shpresojmë që ju të mos nguroni për çfarë do kërkese dhe deshire që ju e keni ta shprehni , ne jemi për plotësimin dhe përmbushjen e kërkesave tuaja andaj na kontaktoni në email adresen [email protected] www.NamaziShqip.com
Screenshots
Download Namazi - Shqip v5.0
Download

Related News:

4,5
FILMA24 — Filma me titra shqip FILMA24 — Filma me titra shqip
Shiko dhe filma seriale me Titra shqip në cilësi HD
4,5
ShqipTV -Shiko Tv Shqip ShqipTV -Shiko Tv Shqip
ShqipTV -Shiko Tv Shqip
4,5
Prefix 383 Prefix 383
Kryje punën thjeshtë, veq me ni klik.Përditësoje numrat me +377, +386 dhe +381
4,5
ALB Sport TV  - Shiko TV Shqip v2 ALB Sport TV - Shiko TV Shqip v2
ALB Sport TV - Shiko TV Shqip v2 is a collection of open source video projects.