Andro-Mod » Программы » Развлечения » FILMA24 — Filma me titra shqip

FILMA24 — Filma me titra shqip

4.6
FILMA24 — Filma me titra shqip
Скачать
Telegram
Версия: 1.0.5
Категория: Развлечения
Разработчик:
Версия Android: 4.1
Обновлено:

Описание

FILMA24 për Android ju mundëson të shikoni dhe të shkarkoni filmat më të fundit me titra shqip në telefonin ose tablet-in tuaj. Për të shikuar apo shkarkuar filmat nuk ju duhet asnjë program tjetër shtesë.

FILMA 24 ka, ndër të tjera, këto karakteristika që e diferencojnë nga të gjithë aplikacionet e tjerë në Play Store:

•  Renditje të filmave sipas kategorive të ndryshme, sipas shikueshmërisë dhe sipas vlerësimit.
•  Filmat mund të shfaqen edhe të detajuar.
•  Preferenca për të filtruar filma për të rritur.
•  Dizajn modern dhe i optimuar për të gjitha versionet e Android.
•  Mundësi për të kërkuar filma specifikë sipas dëshirës.
•  Mundësi për të shkarkuar filma.
•  Deri në pesë herë më i shpejtë se cdo aplikacion tjetër i këtij lloji.

Aplikacioni përmban reklama, të cilat janë jo-intruzive, të pastra nga viruset dhe nuk shfaqen vend e pa vend. Ne po mendojmë për mundësi të tjera, por për momentin këto kemi, kështuqë lutemi për mirëkup
Скриншоты
Скачать FILMA24 — Filma me titra shqip v1.0.5
Скачать

Смотрите также:

4,5
gjirafaVideo gjirafaVideo
gjirafaVideo - Видео Platforma тп Мад Shqiptare.
4,5
Namazi - Shqip Namazi - Shqip
Намази - Shqip - Aplikacion shume я dobishem в TE gjithe muslimanet.
4,5
ShqipTV -Shiko Tv Shqip ShqipTV -Shiko Tv Shqip
ShqipTV -Shiko Tv Shqip
4,5
IPTV Shqip IPTV Shqip
Aplikacioni меня я kompletuar ДНО меня я besueshmi нг те gjithë